Gülsün Gürsel'i  25 yıl önce tanıdım.Lopresor ,Ürün Yöneticisi idi.
Ürün yöneticisinin tamda ne iş yaptığının bilinmediği yıllarda,Gülsün ürününü pazar lideri yapmış,sorunun yanıtınıda vermişti.
İleriki yıllarda bazen uzaktan izledim,zaman zaman yollarımız toplantılarda ,ikili sohbetlerde çakıştı.
25 yıl önce iş için tanıştığım ama aramızda dostluk gelişmeyenlerden farkı neydi?
En önemli farkının pozitif bakış açısı,telaşsız ve germeden sohbeti,anlatmayı sevdiği kadar dinlemeyi sevmesi yani paylaşmayı bilmesi olduğunu söyleyebilirim.
Bazı kadınları kurumsal yaşam kalıplara sokuyor,kendileri gibi değil,kurumları gibi oluyorlar.
Haber bülteni sunucusuna   dönüşüyorlar.
Gülsün kurumsal yapılarda çalışırken,bunun dışına çıkmayı başardı.
Çıkmaklada kalmadı,20 yıldan fazla süredir,3-değerli  kuruluşta edindiği birikimini kendi çatısında aktarmak üzere yolunu değiştirdi.
Gulsun'den ne ögrenilebir?
Galiba kimselerde olmadığı kadar vakalar,yaşanmış gerçek zorluklar,bu zorlukların süzgecinden geçmiş pratik çözümler...yanısıra kendiyle barışık olunca dahada başarılı olunacagı gerçegi.

Ayşe Özger
Genel Mudur / General Manager
Eczacıbaşı Pharmaceuticals .co






İçinde bulunduğumuz rekabet ortamı her zaman en iyiye ulaşmak zorunda olduğumuzu kaçınılmaz kılmaktadır.
İhtiyaclarimizin ötesine geçebilmek amacıyla, ekibimizin gelişimine yönelik eğitimlerin teorik ve pratik açidan dengeli şekilde ve özenle sunulmasi için Sayın Gülsün GÜRSEL'den (Bellatris) çok destek aldik ve öyle görünüyor ki almaya da devam edeceğiz.

 

Bahadır AKAR
Group Product Manager- Diagnostic Imaging Bayer Türk Kimya San. Ltd. Şti.

 


Gülsün Hanım'ın ilaç sektöründeki tecrübelerini eğitimcilerle paylaşıyor olması çok güzel. Ayrıca eğitim sırasında ürün müdürlüğünde yaptığımız işlerle ilgili bazı konularda danışmanlığına ihtiyaç duyduk. Bu danışmanlığı bize en iyi şekilde yaptı. İlaç sektöründeki ürün müdürlüğü, diğer sektörlerdekinden farklıdır. Bu farklılara değinilmesi de bu eğitimin yararını bir kez daha ortaya koymuştur.
Eğitim sonunda ben ve arkadaşlarım bu eğitimi iyiki aldık dedik!. İş hayatına döndüğümüzde yapılan işlere farklı açıdan bakmamızın gerekliliğini gördük.
Profesyonel gelişimimize oldukça büyük katkı sağlandı.

A.Ebru Acar Görseval
Grup Ürün Müdürü (Biofarma İlaç A.Ş.)
Eğitim: "İlaç Sektöründe Yenilikçi Ürün Müdürlüğü Eğitimi"
Tarih: 2006

 


Sayın Gülsün Gürsel öncelikle kişilik özellikleri itibariyle oldukça nazik ve güleryüzlü , sadece sohbet etmekten bile oldukça keyif alıp , pek çok şey öğrenebileceğiniz bir danışman.

Profesyonel olarak çalıştığı dönemde kazanmış olduğu; Pazarlama ve yöneticilik konusundaki bilgisini işine oldukça başarılı bir şekilde yansıttığını söylemek isterim.

Kendisinden 6 aylık bir süreç içerisinde; Domino’s Pizza Yönetim ekibi olarak “takım olma” konusunda danışmanlık aldık. Bu programın; büyüyen organizasyonumuzda ekibimize yeni katılan kişilerle kaynaşmamızda, birbirimizi tanımamızda ve başarılı iletişim kurmamızda oldukça faydalı oldu. Eğitimin içeriğindeki uygulamalar, teorik bilgileri gerçek hayata geçirmemizde etkili oldu.

Her zaman iletişim içerisinde olmaktan keyif duyduğum ve pek çok konuda örnek aldığım Gülsün Hanım’a emekleri için bir kez daha teşekkürü borç biliyorum.

Saygı ve Sevgilerimle;
Banu Güney
Domino’s Pizza Türkiye
Genel Müdür Yardımcısı


İlk başlarda büyük soru işaretleri ve merakla başladığım koçluk eğitimi, sonlarda hiç bitmesini istemediğim sohbet toplantılarına döndü. 2 haftada bir iş stresinden kopmak ve içimde biriktirdiğim soruları Gülsün Hanıma anlatmak için, kendisi ile buluşmayı iple çekiyordum. Gülsün hanım, nazik, güleryüzlü, her konuyu pozitif sorgulama tarzı bana çok şey kattı. Koçluk eğitimlerim sırasında kendi kendime doğru sorular sormayı, konulara daha serikanlı yaklaşarak doğru değerlendirme yeteneklerini kazandım. Eğitimi süresince kendimi daha çok keşfettim ve farkındalığım arttı ve şimdi büyük resmi daha iyi gördüğümü düşünüyorum.

 

Aslan SARANGA
Pizza Restaurantları A.Ş.
Genel Müdür

 


Bir ‘iş koçu’ ile çalışmaya tereddüt ederek başladım. Ancak, kısa sürede faydalandığımı gördüm. Özellikle Gülsün Gürsel’in geçmiş üst seviye yönetcililik ve iş koçluğu tecrübesi ile bana sağladığı kılavuzluğunun yöneticilik hedeflerime ulaşmakta büyük rol oynadığını ifade etmeliyim.
İş yönetiminde ilerlerken en büyük zorluğun insanın kendisini sağlıklı ve doğru değerlendirmesi ve farkındalıkta yaşandığını tecrübe ediyorum. Bu açıdan, kariyer hedefleri ile ilgili ‘doğru işleri yapmak ve işleri doğru yapmak’ bütünlüğünü, gelişme alanlarını belirlemek ve gerekli aksiyonları almak açısından iş koçu ile çalışmak çok faydalı.
Sayın Gülsün Gürsel; güleryüzü, pozitif enerjisi ve uzman kılavuzlu ile; yöneticilik gelişimime son derece büyük bir değer kattı.

 

Ateş SUNGUR
BimSA
Kurumsal Strateji ve Performans Yönetimi


25 senelik sektörel deneyimin bonkörce paylaşıldığı bu eğitimde innovasyondan, planlamaya; segmentasyondan, insan ilişkilerine kadar pekçok önemli konunun püf noktalarını bulabilirsiniz.
Gülsün Gürsel ile “ Yenilikçi Ürün Yöneticiliği Eğitimi “ dolu dolu, sıradışı ve sorgulayıcı bir eğitim.
Eğitimden haftalar hatta aylar sonra bile eğitim dosyasını masanızdan ayıramadığınızı görünce şaşıracaksınız.

 

Uğur Yazgan
Healthcare Brand and Trade Marketing Manager
Reckitt Benckiser Turkey


Firmamızda; hem yöneticilerimize yönelik hem de sahra teşkilatımıza yönelik olarak almış olduğumuz eğitimlerde; katılımcıların memnuniyeti ve elde ettikleri fayda açısından çok memnun kaldık. Bize gelen değerlendirmelerde ve yorumlarda; katılımcılar sadece eğitim içeriğinden değil, Gülsün Gürsel Hanım'ın ilaç sektöründeki geniş tecrübesinden de çok faydalandıklarını dile getirdiler ."


Şener Erdal
Product Associate
Lundbeck İlaç Tic. Ltd. Şti.


Gülsün Hanım'ın tüm saha satış ekibimize ve satış yöneticilerimize düzenlemiş olduğu eğitimlerin hem içerik hem de uygulama açısından çok yararlı olduğu tüm katılımcıların ortak görüşü olarak belirtilmiştir. Eğitimlerin, son derece katılımcı ve özellikle sektör dinamiklerine uygun vaka ve örnek çalışmalarıyla zenginleştirilmiş olmasının yanısıra Gülsün Hanım'ın derin sektör deneyimleri ve üstün iletişim becerileri sayesinde oldukça zevkli ve eğlenceli geçtiği gözlenmiştir.

Dr.Altan Görseval
Eczacıbaşı Zentiva Bölüm Müdürü
Lundbeck Satış Müdürü


Sn. Gülsün GÜRSEL

18 - 21 Nisan 2006 tarihleri arasında, Dragos Elit Otel'de, BİOFARMA İLAÇ SATIŞ ve PAZARLAMA AİLESİNDEN ürün müdürlerimiz ve grup ürün müdürlerimizin katılımıyla düzenlediğiniz " İLAÇ SEKTÖRÜNDE YENİLİKÇİ ÜRÜN YÖNETİCİLİĞİ EĞİTİMİNDE", göstermiş olduğunuz üstün kaliteli eğitim, profesyonel çalışma şekli için teşekkürlerimizi sunarız.

Bu eğitim sayesinde, katılımcılarımıza yeni ufuklar açtığınız ve tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.

Başarılarınızın devamını diler, bir kez daha profesyonelliğiniz ve tecrübe paylaşımınız için size teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız.

Dr. Olcay Gündüz
Genel Müdür Yardımcısı
Biofarma İlaç San. ve Tic. A.Ş.

Ecz. Çiğdem TIRPANCI
Pazarlama Müdürü
Biofarma İlaç San. ve Tic. A.Ş.


Koçluk Hakkında....
Hepimiz hayatın yoğun trafiği içinde durup, neden? nasıl? niye? gibi soruları kendimize ve yaşamımıza sormuşuzdur. Ancak bu dönem içinde gerek tecrübesi ve bilgi birikimi ile adeta yaşamın süzgecinden geçmiş, gerekse eğitici kimliği ile kendinizi ve yaşamının amacını ortaya çıkarmada profesyonel bir destek bulmak gerçekten önemli. Gülsün Hanım'la yaptığımız koçluğun benim için en anlamlı taraflarından biri karşılaşılan sorunları nasıl doğru soruları sorarak çözebileceğimizi görmekti. Diğeri ise yapmak istedikleriniziertelemeden hemen denemeye, yapmaya başlamak. Herşey için çok teşekküler Gülsün Hanım...

Ürün Yöneticiliği Eğitimi hakkında...
Bir eğitimin başarısı içeriği, interaktifliği dışında bunları sağlayabilecek başarılı bir eğitmenden geçiyor. Gülsün Hanım'dan aldığım ürün yöneticiliği eğitimi tüm bu alanlarda tam puanı hak ediyor. Takım arkadaşlarımla keyifle, tartışarak, deneyerek çok şey öğrendiğimiz bir eğitimdi. Geçmişte ürün yöneticiliğinde çok başarılı olmuş bir kişiden almak ise ayrıca anlamlı.

Esra İlkay
Astra Zeneca
Ürün Yöneticisi


Sn. Gülsün GÜRSEL,
 
2006 yılında sizinle eğitim sürecine başladığımda gerçekten kendimi çok şanslı hissetmiştim, ama bana kattığınız artılar, zaman içinde ürün müdürlüğü görevimde ne kadar büyük kazanımlar olduğunu ispatladılar.

2007 yılında almış olduğum eğitimlerle çalışma metodlarımı yeniden düzenledim ve şu anda gerçekten rekabetin yoğun olduğu kardiyoloji segmentinde sizden almış olduğum eğitimlerle görevinin gereğini yapmanın mutluluğunu yaşayabilen bir ürün müdürüyüm.

Sektöre sizin gibi adını kazımış bir kişiden eğitim almak gerçekten başlı başına bir zevk.
Zevk olarak nitelendiriyorum çünkü sizden aldığım eğitimlerdeki metodist yaklaşımınız maksimum verimi ve eğitimden zevk almayı senkronize bir şekilde taşıyor.

Yenilikçi ve rasyonel yaklaşımlarınızla, yaşamboyu kariyer eğitim süreçlerimde hep olmasını arzu ettiğim bir eğitmensiniz.

Bana katkılarınız için sonsuz teşekkürler.

 

Ahmet Turan KALAYCI

Drogsan İlaçları San. Tic. A.Ş.
Ürün Müdürü


İlaç sektörünün tanınmış ve çok sevilen değerli bir üst düzey yöneticisinin tavsiyesi üzerine Gülsün Hanım’la tanıştık. Firmamızın Tıbbi Satış Temsilcilerine vermiş olduğu ilk Satış ve Pazarlama Eğitimine ben de katıldım. Hazırlamış olduğu konu, konuya hakimiyeti ve konuyu aktarma noktasında kusursuzdu. Defalarca Satış ve Pazarlama Eğitimi almış tecrübeli TST’lerimiz dahil tüm ekip için çok faydalı olmuştu. Nitekim eğitim sonrası mümessillerimiz, öğretilen teknikleri sahada uyguladıktan sonra daha başarılı ve özgüvenleri artmış oldu. Bu yüzden artık Firmamızın rutin eğitimlerini sevgili Gülsün Hanım’dan almaya devam ediyoruz. Fakat çok iyi bir dost kazandığımı da söylemeden geçemeyeceğim.

Sevgili Gülsün GÜRSEL, başarılarınızın devamını diliyorum, Gaziantep Eğitiminde Görüşmek üzere.

 

M. Naz BAYLAN
Proje Müdürü
ALM


Önce kendim, sonra yönetim ekibim, daha sonra herkes ve her zaman !

İşimiz iletişim danışmanlığı . Mesleğimiz doğası gereği bizi algı yönetiminden ilişki yönetimine kadar uzanan bir dizi konuda öğütüyor, eğitiyor. Üstelik hızlı ve proactive davranmak da mesleğimizin olmazsa olmazları arasında. Takım oyunu oynamadan bu mesleği sürdürmek ve daha da önemlisi başarılı olmak mümkün değil. Biz başarılı bir şirketiz. Sektörümüz ve hizmet verdiğimiz kurumlar ‘ başarılı, öncü, fark yaratıcı ‘ olduğumuz ‘görüşünü’  her fırsatta bizimle paylaşıyor. Ama biz yetinemeyenler familyasındanız. Biraz da mükemmeliyetçi ! Bütün bunlar çok dirensek de büyüme hızımızı bir yere kadar durdurabiliyor. Büyüyoruz , çoğalıyoruz , kurumsallaşmak konusunda hızlı adımlar atıyoruz ve yeniden yapılanma modelleri geliştiriyoruz . Bu sürece kim ‘rehberlik’ edebilir; böylesi bir dinamik bir yapıyı ve iş kolunu kim ‘kavrayıp’ bizim hızımıza ve birikimimize ayak uydurabilir ki ? Kurumun lideri olarak önce benim bir rehbere ihtiyacım var. Doğru adreslere ulaşmak konusunda da güçlü bir referans network’üne sahibim.  Olmuyor… Ön görüşmelerin hiç biri içime sinmiyor .   “İşte bu “ dediğim bir karşılaşma bir türlü gerçekleşmiyor. Tam ‘coaching’ kavramını yargılayıp ,bizim mesleğimiz ya da şirket ihtiyaçlarımız için bu ‘rehberlikten’ yararlanmanın fayda sağlamayacağı fikrine saplanmışken, “ işte bu” diyebileceğim bir karşılaşmayı  - üstelik, ummadık taş baş kırar kıvamında- bir referansla yaşıyorum.
Önce kendimle başlamalıyım. Sonuç mükemmel. Objektif, sonuç odaklı ama her şeyden önce insan olduğumu/olduğumuzu atlamayan buluşmalar bunlar. Benim çok işime yarıyor. Derlenip toparlanıyorum. Sıra yönetim ekibinde.  Konuları saptayıp her yıl terarlanan 2  yıllık bir program yapıyoruz. Herkes çok faydalı buluyor.
Şimdi ben, yönetim ekibimiz ve hepimiz kendimizi her zaman kendimizi çok daha  iyi hissediyoruz . Gülsün Hanım ve Hale Hanım iyi ki varsınız ve bizi anladınız ! Tesekkür ederiz.

Figen İsbir
CEO - EXCEL - HILL & KNOWLTON 


 

  Eğitimlerimizden Görüntüler
  Hizmetlerimiz ile İlgili Görüşler
  Sertifika ve Ödüller
  Değişim Zirvesi
  Eğitimlerimizden Fotoğraflar

Tüm Hakları Saklıdır. 2008 Copyright Bellatris